Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 р. № 1064.

Уніфікована форма акта перевірки дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін,  затверджена наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 14.08.2013 № 965.

Перелік питань щодо проведення планових і позапланових заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері формування, встановлення та застосування державних регульованих цін.

Нормативно-правові акти та нормативні документи, відповідно до яких складено перелік питань щодо проведення заходів державного нагляду (контролю).

 

Співчуття

співчуття

Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області висловлює щире співчуття начальнику відділу правового забезпечення Головного управління Сосонському Олександру Миколайовичу у зв’язку з тяжкою, непоправною втратою – смертю матері Людмили Іванівни.


Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області глибоко сумує з приводу передчасної смерті діловода відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олександрійського міського управління Головного управління Петрусь Вікторії Віталіївни та висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійної.

Мобільні додатки

  

 

 

Посилання

Лічильник відвідувань

2090934
Сьогодні
Цього місяця
Всього
565
21140
2090934

Ваш IP: 18.206.194.134
11-07-2020