Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 р. № 1064.

Уніфікована форма акта перевірки дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін,  затверджена наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України 14.08.2013 № 965.

Перелік питань щодо проведення планових і позапланових заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері формування, встановлення та застосування державних регульованих цін.

Нормативно-правові акти та нормативні документи, відповідно до яких складено перелік питань щодо проведення заходів державного нагляду (контролю).

 

Мобільні додатки

  

 

 

Посилання

Лічильник відвідувань

1304636
Сьогодні
Цього місяця
Всього
891
50775
1304636

Ваш IP: 34.229.126.29
17-06-2019