Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 р. № 1064.

Перелік питань щодо проведення планових і позапланових заходів державного нагляду (контролю) з питань дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері формування, встановлення та застосування державних регульованих цін.

 

Мобільні додатки

  

 

 

Посилання

Лічильник відвідувань

2560460
Сьогодні
Цього місяця
Всього
147
14137
2560460

Ваш IP: 3.239.158.36
09-03-2021