Графік проведення планових протиепізоотичних заходів на пасікахКіровоградської області

Ветеринарні вимоги до тварин, які будуть експонуватись на агропромисловій виставці

Пам’ятка щодо рекомендованого поводження із тваринами в період епідемії COVID-19

Що є важливим для тих, хто працює з продуктами харчування, зокрема для працівників харчоблоків навчальних закладів

ДОВІДНИК - ПРОСТЕЖУВАНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Гігієнічні вимоги до рухомих та тимчасових потужностей

Посилання, перейшовши за яким можна ознайомитися з презентаціями щодо контролю за транскордонними захворюваннями тварин

Заразний вузликовий дерматит великої рогатої худобиlogolsd

Як насолодитися ранніми овочами без шкоди для здоров’я

Що змінять нові правила контролю за продуктами

Поради щодо поводження з харчовимии продуктами

Ще раз про сказ

Трихінельоз: небезпека для людей і тварин

Сказ

Що потрібно знати про заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби

Питання поводження з побічними продуктами тваринного походження

Як діяти пасічнику, якщо сталося отруєння бджіл

 

Інформаційні матеріали, розміщені на офіційному сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів:

 

Африканська чума свиней - інфекційна вірусна хвороба дикий і свійских свиней

Пам'ятка - що робити у разі підозри АЧС

Загрози АЧС свинарству

Довідкові матеріали щодо АЧС

План дій при підозрі захворювання свиней на АЧС

ПОСІБНИК З ПІДГОТОВКИ ПЛАНІВ НАДЗВИЧАЙНИХ ЗАХОДІВ НА ВИПАДОК ЕПІЗООТІЇ АФРИКАНСЬКОЇ ЧУМИ СВИНЕЙ

Клінічні ознаки та патолого-анатомічні зміни при АЧС

Епізоотологія та способи передачи АЧС

Рекомендації з посилення біобезпеки в умовах АЧС

 

Матеріали, надані Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи:

 

АЧС в Украні та Світі

Діагностика АЧС

Комплекс заходів

Біобезпека свиногосподарства

 

Мобільні додатки

  

 

 

Посилання

Лічильник відвідувань

4033257
Сьогодні
Цього місяця
Всього
1841
14919
4033257

Ваш IP: 3.230.152.133
07-06-2023