Пам'ятки
Графік проведення планових протиепізоотичних заходів на пасікахКіровоградської області
Ветеринарні вимоги до тварин, які будуть експонуватись на агропромисловій виставці
Пам’ятка щодо рекомендованого поводження із тваринами в період епідемії COVID-19
ДОВІДНИК - ПРОСТЕЖУВАНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Гігієнічні вимоги до рухомих та тимчасових потужностей
Заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби
Як насолодитися ранніми овочами без шкоди для здоров’я
Що змінять нові правила контролю за продуктами
Поради щодо поводження з харчовимии продуктами
Трихінельоз: небезпека для людей і тварин
Що потрібно знати про заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби
Питання поводження з побічними продуктами тваринного походження
Як діяти пасічнику, якщо сталося отруєння бджіл
Інформаційні матеріали, розміщені на офіційному сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів:
Африканська чума свиней - інфекційна вірусна хвороба дикий і свійских свиней
Пам'ятка - що робити у разі підозри АЧС
План дій при підозрі захворювання свиней на АЧС
Клінічні ознаки та патолого-анатомічні зміни при АЧС
Епізоотологія та способи передачи АЧС
Рекомендації з посилення біобезпеки в умовах АЧС
Матеріали, надані Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи: