Основні правила профілактики гострих кишкових інфекцій

 

Стихійна торгівля - неконтрольоване джерело різних інфекцій та харчових отруєнь населення

 

Рекомендації з профілактики ботулізму

 

Профілактика гострих кишкових захворювань і харчових отруєнь для керівників закладів громадського харчування

 

Профілактика вірусного гепатиту А

 

Профілактика сказу

 

Профілактичні та протиепідемічні заходи при виявленні випадків педикульозу в начальних закладах

 

Педикульоз, методи боротьби та профілактики

 

Гриби – смертельне задоволення

 

Небезпека "тихого полювання" (профілактика отруєнь дикорослими грибами)

 

Рекомендації з профілактики хвороби Лайма (укуси кліщів)

 

Дотримання правил авіаобробки посівів агрохімікатами дозволить уникнути шкоди для здоров’я людей та екології

 

Отруєння пестицидами: симптоми, шляхи потрапляння, перша допомога

 

Правила поводження з пестицидами при їх використанні у фермерських господарствах та приватних домоволодіннях

 

Пам’ятка для відпочиваючих на воді

 

Малярія – небезпечне інфекційне захворювання

 

Пам'ятка про запобігання сонячним і тепловим ударам у дітей

 

Лептоспіроз. Що потрібно знати і робити, щоб запобігти цьому небезпечному захворюванню

 

Посилання

Лічильник відвідувань

059961
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Минулого тижня
Цього місяця
Минулого місяця
Всього
76
297
2688
54779
7342
15657
59961

Ваш IP: 54.92.142.198
2017-08-20 02:17