№ з/п

Назва структурного підрозділу

Кількість штатних одиниць

1

Начальник Головного управління

1

2

Заступник начальника

1

3

Заступник начальника

1

4

Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії

16

 

Начальник управління

1

 

Відділ безпечності харчових продуктів

5

 

Відділ державного контролю

5

 

Відділ організації протиепізоотичної роботи

5

5

Управління фітосанітарної безпеки

45

 

Начальник управління

1

 

Відділ карантину рослин

14

 

Відділ фітосанітарних заходів на кордоні

5

 

Відділ контролю за обігом засобів захисту рослин

14

 

Відділ прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків

11

6

Управління контролю в сфері насінництва та розсадництва

18

 

Начальник управління

1

 

Відділ нагляду в насінництві та розсадництві

5

 

Відділ атестації, сертифікації та аналітичної роботи

12

7

Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 

11

 

Начальник управління

1

 

Відділ санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів

5

 

Відділ безпеки середовища життєдіяльності

5

8

Управління захисту споживачів 

11

 

Начальник управління

1

 

Відділ контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства

5

 

Відділ ринкового та метрологічного нагляду

5

9

Сектор контролю за регульованими цінами 

2

10

Відділ фінансового та організаційного забезпечення

9

11

Сектор управління персоналом

3

12

Сектор правового забезпечення

3

13

Аудитор

1

 

ВСЬОГО

122

Посилання

Спільнота у Facebook

Лічильник відвідувань

Please install plugin JVCounter!