Людям із порушенням зору
Стандартна версія
A+ A-

Пам'ятки

Біологічна небезпека: що потрібно робити

Рекомендації закладам освіти, охорони здоров'я, суб'єктам господарювання в разі підтоплення укриттів чи підсобних приміщень

Рекомендації населенню в осередку надзвичайної ситуації внаслідок повені

Профілактичні заходи при повенях та паводках

Як уникнути спалаху кишкових інфекцій при організації відпочинку дорослих та дітей

Профілактика педикульозу

Малярія та летроспіроз, що необхідно знати

Як уберегтися від зараження на холеру

Дії населення при загрозі або виникненні НС з викидом (виливом) АЗОТУ

ПАМ’ЯТКА НАСЕЛЕННЮ про заборону спалювання сухої трави

Дії населення при загрозі або виникненні НС з викидом (виливом) -  ХЛОРУ

Дії  населення при загрозі або виникненні НС  з викидом (виливом) АМІАКУ

Вимоги до харчування дітей та складання примірного чотиритижневого сезонного меню на зимовий, весняний, літній та осінній періоди року

Облаштування ЗСО джерел водопостачання

Авіаційно-хімічна обробка - дії суб’єкта господарювання

Організація санітарно-гігієнічних, протиепідемічних заходів для закладів громадського харчування в умовах карантину під час святкування Дня міста

Основні вимоги щодо безпечного застосування пестицидів та мінеральних добрив

Геморагічна гарячка з нирковим синдромом 

Зооантропонозні хвороби: лептоспіроз, ієрсиніоз, туляремія

Як вберегтися від захворювання на сальмонельоз

Хвороба Лайма: як убезпечитися та що робити після укусу кліща

День довкілля: змінюємо звички, щоб дбати про природу

Як запобігти захворюванням на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип у закладах освіти 

Вимоги до зберігання, використання та застосування пестицидів та агрохімікатів

Отруєння пестицидами та мінеральними добривами

Рекомендації щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

Як та навіщо проводити дезінфекцію

Здорове харчування школярів

Профілактика педикульозу в навчальних закладах

Перша допомога при отруєнні грибами 

Відпочинок на неофіційних пляжах загрожує здоров’ю людей

Забезпечення права громадян на захист від шкідливого впливу шуму

Умови прийняття дитячих наметових містечок в експлуатацію

Профілактика отруєнь пестицидами

Увага! Кліщі на полюванні!

Основні правила профілактики гострих кишкових інфекцій

Стихійна торгівля - неконтрольоване джерело різних інфекцій та харчових отруєнь населення

Рекомендації з профілактики ботулізму

Профілактика вірусного гепатиту А

Профілактика сказу

Чума, сказ, тиф, лептоспіроз, туляремія – небезпечні інфекційні захворювання, якими через гризунів можуть заражатися і люди

Профілактичні та протиепідемічні заходи при виявленні випадків педикульозу в начальних закладах

Педикульоз, методи боротьби та профілактики

Гриби – смертельне задоволення

Небезпека "тихого полювання" (профілактика отруєнь дикорослими грибами)

Рекомендації з профілактики хвороби Лайма (укуси кліщів)

Дотримання правил авіаобробки посівів агрохімікатами дозволить уникнути шкоди для здоров’я людей та екології

Отруєння пестицидами: симптоми, шляхи потрапляння, перша допомога

Пам’ятка для відпочиваючих на воді

Пам'ятка про запобігання сонячним і тепловим ударам у дітей

Лептоспіроз. Що потрібно знати і робити, щоб запобігти цьому небезпечному захворюванню

Холера - ситуація із захворюваності і заходи профілактики заходи профілактики

Не грип має «рулити» - пам’ятка для автоперевізників пасажирів і працівників електротранспорту щодо проведення профілактичних заходів у період ускладнення епідемічної ситуації з ГРІ та грипу

Рекомендації держпродспоживслужби у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності населення, в т.ч. дитячого, на грип та ГРІ на окремих адміністративних територіях області

Спекотне літо: як працювати в таких умовах

Яку небезпеку приховує пластиковий посуд

Питний режим під час спеки: як втамувати спрагу


Print
PDF
Email

Мапа сайту

Напрямки