Людям із порушенням зору
Стандартна версія
A+ A-

Пам'ятки

Ветеринарні вимоги до тварин, які будуть експонуватись на агропромисловій виставці

Що є важливим для тих, хто працює з продуктами харчування, зокрема для працівників харчоблоків навчальних закладів

Довідник - Простежуваність харчових продуктів

Гігієнічні вимоги до рухомих та тимчасових потужностей

Заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби

Як насолодитися ранніми овочами без шкоди для здоров’я

Що змінять нові правила контролю за продуктами

Поради щодо поводження з харчовими продуктами

Ще раз про сказ

Трихінельоз: небезпека для людей і тварин

Сказ

Що потрібно знати про заразний вузликовий дерматит великої рогатої худоби

Питання поводження з побічними продуктами тваринного походження

Як діяти пасічнику, якщо сталося отруєння бджіл

 

Інформаційні матеріали, розміщені на офіційному сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів:

Африканська чума свиней - інфекційна вірусна хвороба диких і свійських свиней

Довідкові матеріали щодо АЧС

Посібник з підготовки планів надзвичайних заходів на випадок епізоотії африканської чуми свиней

Клінічні ознаки та патолого-анатомічні зміни при АЧС

 

Матеріали, надані Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи:

АЧС в Україні та Світі

Діагностика АЧС

Комплекс заходів

Біобезпека свиногосподарства

 


Print
PDF
Email

Мапа сайту

Напрямки