Людям із порушенням зору
Стандартна версія
A+ A-

Радіаційні показники об'єктів довкілля, харчової продукції та кормів

З 13-19 січня спеціалісти Кіровоградської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів здійснили 2 дослідження сільськогосподарських культур та 54 – харчових продуктів, кормів на визначення радіологічних показників. Результати в межах норми.

Також у рамках щоденного моніторингу рівнів гама-випромінювання атмосферного повітря на територіях всіх агропродовольчих ринків області, де реалізується продовольча сировина, сільськогосподарська продукція проведено 205 досліджень. Підвищень радіаційного фону не зафіксовано.

Моніторинг за радіаційними показниками об'єктів довкілля, харчовою продукцією та кормами продовжується.

Print
PDF
Email

Мапа сайту

Напрямки